Op zoek naar teambuilders die maandenlang blijven nazinderen?

Kan je niet kiezen?

Geen nood, je kan ook naar hartenlust combineren!

  • Aantal deelnemers: 5-30

The power of enthusiasm

‘Knowledge is power, but enthusiam pulls the switch’. Of ‘Nothing great was ever achieved without enthusiasm’. Het rijtje quotes over het belang van enthousiasme is oneindig. Maar hoe bepalend is de kracht van enthousiasme in ons leven en werk? En hoe slagen we erin om in onze organisaties een cultuur van energie en enthousiasme te creëren? Ron brengt een inspirerende keynote speech over de kracht van enthousiasme en neemt je mee door ‘the five wishes of a happy team’.

Duurtijd: 60 min. – Speaker: Ron Maes

The power of music

Een inspirerende workshop door een muzikant-componist in hart en nieren. Alain neemt je mee op een trip die in woord en muziek inzicht biedt in de magie van muziek. Muziek is een metafoor voor het leven zelf: inzicht in het mechanisme en de werking van muziek op onze hersenen geeft een boeiende kijk op hoe muziek mensen samenbrengt en het beste in de mens oproept. Ontdek wat muziek in je bedrijf kan betekenen: hoe muziek niet enkel je werknemers inspireert, maar ook je klanten stimuleert. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk exemplaar van ons inspiratieboekje ‘The Power of Music’.

Duurtijd: 60 min. – Artist/Docent: Alain Smits

  • Aantal deelnemers: 5-30
  • Aantal deelnemers: 5-30

What is the sound of your team?

Een succesvolle muziekgroep is een heel toepasselijke metafoor voor hoe een team optimaal zou moeten functioneren. Iedere bandmember heeft een specifieke rol en de energie onderling moet in flow zijn om in the groove te kunnen komen, zodat de vonk kan overslaan naar het publiek (je klanten of medewerkers).  HR-Productions neemt je team mee op een heel muzikale en interactieve workshop die een heel andere kijk geeft op team dynamics.

Duurtijd: 1u30 – Artist/Docent: Alain Smits

The Arena

Elk bedrijf organiseert wel eens een personeelsfeest. En dat kost een flinke duit. Slimme bedrijven gebruiken zulke momenten ook om hun mensen opnieuw te inspireren en te verbinden. HR-Productions ontwikkelde een zeer krachtige format waarmee je een golf van enthousiasme door jouw organisatie kan laten zinderen. Het effect hiervan blijft lang voelbaar. Dit kan met 100, maar ook met 5000 mensen.

Duurtijd: 45 min.

  • Aantal deelnemers: 100-5000
  • Aantal deelnemers: 5-30

Private revolution met JB Safari

Jean vertelt een verhaal over ontwrichting, ontdekking, verwondering en doorzetten; een universeel en warm verhaal. De muziek vertelt mee, beschrijft en zet het verhaal kracht bij. Het levensverhaal van een muzikant van Rwanda over The Beatles tot Jean Bosco Safari.

Duurtijd: 2 uur – Artist: Jean Bosco Safari

‘Elton John’ in The Happy Room

David Van der Jonckheyd deed mee aan de grote televisiewedstrijd “My name is” en verbaasde iedereen met zijn fantastische prestatie in de gedaante van Elton John. David kwam in de finale terecht en dat inspireerde HR-Productions om 2 sterke formats uit te werken in The Happy Room.

Duurtijd: 30/60 min. – Artist: David Van der Jonckheyd

  • Aantal deelnemers: 5-100
  • Aantal deelnemers: 5-30

Muzikaal intermezzo

We weten allemaal dat er in muziek een bijzondere kracht schuilt: in één klap worden we vrolijk, zijn we ontroerd of denken we terug aan heerlijke momenten. Alain Smits en Ron Maes kunnen voor een boeiend muzikaal intermezzo zorgen, unplugged. Heerlijke gitaren en stemmen in harmonie. Slechts enkele klassiekers en het energieniveau is weer top, voor het vervolg van uw activiteit in The Happy Room. Het is ook mogelijk een ‘Magic Night met ListenUp Unplugged‘ te boeken, waarbij we The Happy Room omtoveren tot een magische concertzaal. Sfeervol en exclusief, voor maximum 100 genieters.

Duurtijd: 1u30 – Artists: Alain Smits & Ron Maes

Sterk starten

Zuurstof is de brandstof van onze hersenen. Het is duidelijk dat door een goede ademhaling je capaciteiten sneller beschikbaar worden en je productiviteit zal toenemen. M.a.w. helderheid en inzicht op de zaken staan in rechtstreekse verbinding met de zuurstoftoevloed naar onze hersenen. Door interactieve oefeningen begeleidt Alain de teamleden naar hun krachtveld, zet hij het energiegehalte goed en helpt hij de teamleden gronden en connectie maken.

Duurtijd: 30 min. – Artist/Docent: Alain Smits

  • Aantal deelnemers: 5-30
  • Aantal deelnemers: 5-30

Teamvideo

Samen maken de deelnemers een sfeervideo die de dynamiek en de ‘feel good’ van die momenten vereeuwigt. We geven sub-teams de opdracht om rond een concrete case zelf met hun smartphones aan het filmen te gaan. Dit kan in reportagestijl, ludiek in lijn van ‘wat als…’. Deze format zorgt voor veel teambeweging, samenhorigheid en fun.  De opdrachten kunnen specifiek gegeven worden rond zaken die bij de onderneming leven. Dit levert leuke teamdynamics op en een sterke aftermovie om de vibe te versterken.

Duurtijd: 2u30 – Docent: Ron Maes

Intiem bedrijfsconcert

Jouw bedrijf heeft vast een rijke geschiedenis. Meestal is het klein begonnen met een fantastisch idee en door de jaren heen uitgegroeid tot iets van omvang. Medewerkers komen en gaan en hebben meestal geen enkele connectie met de bron en de historiek van je bedrijf. Nochtans is deze bezielende schakel essentieel in het stimuleren van engagement. HR-Productions organiseert intieme concerten waarbij de geschiedenis van jouw bedrijf terug tot leven wordt gebracht bij je mensen. Onze eigen formatie ListenUp Unplugged brengt een muzikale journey door de laatste 50 jaar popmuziek en linkt daar jouw belangrijke milestones aan. Klik hier voor meer info.

Duurtijd: 1u30 – Artists: Ron Maes & Alain Smits

Laat hier gerust een berichtje na en u hoort snel van ons.

The Happy Room is het hoofdkwartier van The Creative Society.

The Creative Society bvba
De Goudvink 15
2970 B-‘s-Gravenwezel
info@videofactory.be
www.videofactory.be
BE0598.945.702
IBAN BE24 6451 0372 2438
BIC/SWIFT JVBABE22

ADRES

De Gistfabriek
‘s-Gravenwezelsteenweg 1
2110 Wijnegem

Volg The Happy Room via onze sociale media

Wens je een WOW-effect met net dat ietsje meer...