The Happy Room is een initiatief van HR-Productions

Elk bedrijf heeft wel ambitie om te groeien. Sommige bedrijven doen dat door dingen en mensen te ‘forceren’, wat op korte termijn wel werkt maar op lange termijn niet zo duurzaam blijkt. De klanten van HR-Productions halen hun doelstellingen wat soepeler omdat zij weten dat er veel energie vrij komt wanneer iedereen in het bedrijf ook écht enthousiast is om er samen voor te gaan. Een bedrijfscultuur van passie en enthousiasme kunnen we stimuleren we met verrassende communicatie en events.

Daarom maken wij inspirerende videoproducties waarvan uw mensen of klanten echt enthousiast worden. Daarom tunen wij voorspelbare meetings en seminaries om tot onvergetelijke ervaringen. Daarom connecteren wij niet in een vergaderzaal maar in The Happy Room. En daarom groeit HR-Productions zo moeiteloos verder, met meer en meer enthousiaste klanten. U raadt het al: enthousiasme is echt aanstekelijk.

Ontdek het zelf, kom eens langs voor een babbel en een koffie in The Happy Room (op afspraak) en geniet hieronder alvast van onze inspiratieboekjes ‘The Power of Enthusiasm’, Happy Meetings’ en ‘The Power of Music’ die u gratis kan downloaden.

Ron Maes

Founder, The Happy Room & HR-Productions

The Happy Room is het hoofdkwartier van The Creative Society.

The Creative Society bvba
De Goudvink 15
2970 B-‘s-Gravenwezel
info@videofactory.be
www.videofactory.be
BE0598.945.702
IBAN BE24 6451 0372 2438
BIC/SWIFT JVBABE22

ADRES

De Gistfabriek
‘s-Gravenwezelsteenweg 1
2110 Wijnegem

Volg The Happy Room via onze sociale media