Na vier jaar magie is The Happy Room klaar
voor een nieuwe uitbater met ambitie

Dit hadden wij niet zien aankomen, het succes van ‘The Happy Room’.  In de voorbije vier jaar groeide ‘onze’ eigen Happy Room uit tot een ware magneet voor bedrijven die met hun team(s) een creatieve, originele off site willen organiseren. Wij worden overspoeld met aanvragen terwijl we met Videofactory geen echte ambitie hebben om een seminarie- en eventlocatie uit te baten.  De core business van ons bedrijf is het realiseren van videoproducties voor onze bedrijfsklanten. En vooral in de huidige groeifase willen wij de focus houden op onze core business, video. Daarom ontstaat hier een uitzonderlijke kans voor een ambitieuze, creatieve ondernemer die deze vrolijke ‘uit de hand gelopen startup’ kan overnemen, in volle vlucht. 

Wordt u de ondernemer van The Happy Room?

Dan heeft u tot 30/4 de kans om ons een overname-voorstel te doen.

Wat onze klanten zeggen over The Happy Room …

In de verfrissende en inspirerende context van de Happy Room openden onze geesten zich snel. De ruimte zelf werkte als ijsbreker en energizer voor onze meeting. Ook de vibe van de gastvrouwen Debbie en Ellen droeg bij aan de creativiteit en positieve flow. Evert Gys

Managing Director, Elipse NV

Een ‘happy’ business-opportuniteit 

The Happy Room verdient meer aandacht en ambitie dan wat Videofactory hieraan kan besteden.

Met The Happy Room vertrekt u op kruissnelheid met een unieke locatie, een sterk merk, een indrukwekkend klantenbestand, een pak referenties met foto’s, video’s en tonnen stoefmateriaal. 

De overname omhelst de overdracht van de handelshuurovereenkomst, de volledige inrichting, alle referenties, het klantenbestand, de creatieve concepten, de website, onze facebookpagina en de rechten op het promotiemateriaal van The Happy Room.

 

Oneindig veel mogelijkheden voor wie ambitie heeft om deze droomlocatie verder uit te bouwen

De zakelijke toepassingen met The Happy Room zijn enorm: meetings, seminaries, brainstormings, opleidingen, productvoorstellingen, teambuildings, presentaties,…  Op deze locatie bruist altijd veel creativiteit. En als u eens wat meer ruimte nodig heeft voor u gasten, kan u in het gebouw nog andere locaties bijhuren voor een dag. Zo helpen wij de andere bedrijven in de Gistfabriek hun droomplekje ook financieel wat lichter te houden.

Presentatie en meeting-settings

Workshop settings

Seminarie-setting

Ron Maes

HET VERHAAL VAN THE HAPPY ROOM

De omgeving waarin je mensen samenbrengt heeft een zeer grote invloed op de dynamieken die daardoor ontstaan. Mensen hebben licht en sfeer nodig om zich goed te voelen. Creativiteit heeft ruimte en bezieling nodig om vrij te komen. Ik heb dan ook iets met bijzondere plekken zoals De Gistfabriek. Wellicht hebben de honderden meetings in evenveel zielloze vergaderruimtes mij de prikkel gegeven om zelf een oase van creativiteit en verbinding te creëren. En misschien is het wel omdat The Happy Room niet als commercieel project is ontstaan, maar puur vanuit liefde en vrije creatie, dat de wereld nu staat te dringen om een Happy Room-beleving te ervaren. Het commercieel succes is mijn inziens het gevolg van de zuivere intentie om iets bijzonders te creëren waar de wereld echt nood aan heeft. Getuige de vele aanvragen die dagelijks binnenstromen. Het operationeel aspect dat met de uitbating van een seminarie- en eventlocatie gepaard gaat ligt te ver van onze kernactiviteit van videoproducties. Daarom kijken we nu actief uit naar een ‘geluksvogel’ met ambitie.   

 

HOE VERLOOPT DE OVERNAMEPROCEDURE?

z

STAP 1: KANDIDAATSTELLING

U stelt zich voor als ernstige kandidaat. We ontmoeten elkaar in The Happy Room, bespreken uw plannen en wij beantwoorden alvast uw eerste vragen.

v

STAP 2: DUE DILLIGENCE

U ondertekent een non-disclosure overeenkomst en u krijgt inzicht in de historiek, referenties, cijfers, boekingskalender en alle data van The Happy Room. Wij blijven ter beschikking voor meer informatie én om samen te brainstormen over uw plannen.

k

STAP 3: BIEDING & CLOSURE

U bezorgt ons uw overnamevoorstel voor eind april. In mei leggen alle vogels een ei en dat zullen ook wij door voor de geluksvogel die ‘ons boeleke’ een mooie toekomst kan geven. We bespreken uw bieding en u verneemt snel van ons of we al dan niet kunnen ingaan op uw voorstel. En nog voor de zomer zijn we rond met de hele transactie.

 

Interesse in deze opportuniteit? Laat hier een berichtje na en u hoort van ons.

The Happy Room is het hoofdkwartier van The Creative Society.

The Creative Society bvba
De Goudvink 15
2970 B-‘s-Gravenwezel
info@videofactory.be
www.videofactory.be
BE0598.945.702
IBAN BE24 6451 0372 2438
BIC/SWIFT JVBABE22

ADRES

De Gistfabriek
‘s-Gravenwezelsteenweg 1
2110 Wijnegem

Volg The Happy Room via onze sociale media