3 muzikale teambuilders die maandenlang nazinderen

  • Aantal deelnemers: 5-30

Duurtijd: 1u30
Artist/Docent: Alain Smits

1) Team workshop

What is the sound of your team?

Een succesvolle muziekgroep is een heel toepasselijke metafoor voor hoe een team optimaal zou moeten functioneren. Iedere bandmember heeft een specifieke rol en de energie onderling moet in flow zijn om in the groove te kunnen komen, zodat de vonk kan overslaan naar het publiek (je klanten of medewerkers).  HR-Productions neemt je team mee op een heel muzikale en interactieve workshop die een heel andere kijk geeft op team dynamics.

  • Aantal deelnemers: 15-100

Duurtijd: 1u30
Artists: Ron Maes & Alain Smits

2) Intiem bedrijfsconcert

Soul retrieval in business

Jouw bedrijf heeft vast een rijke geschiedenis. Meestal is het klein begonnen met een fantastisch idee en door de jaren heen uitgegroeid tot iets van omvang. Medewerkers komen en gaan en hebben meestal geen enkele connectie met de bron en de historiek van je bedrijf. Nochtans is deze bezielende schakel essentieel in het stimuleren van engagement. HR-Productions organiseert intieme concerten waarbij de geschiedenis van jouw bedrijf terug tot leven wordt gebracht bij je mensen. Onze eigen formatie ListenUp Unplugged brengt een muzikale journey door de laatste 50 jaar popmuziek en linkt daar jouw belangrijke milestones aan.

  • Aantal deelnemers: 100-5000

Duurtijd: 45min.

3) The Arena

Reconnection with the heartbeat of your organisation

Elk bedrijf organiseert wel eens een personeelsfeest. En dat kost een flinke duit. Slimme bedrijven gebruiken zulke momenten ook om hun mensen opnieuw te inspireren en te verbinden. HR-Productions ontwikkelde een zeer krachtige format waarmee je een golf van enthousiasme door jouw organisatie kan laten zinderen. Het effect hiervan blijft lang voelbaar. Dit kan met 100, maar ook met 5000 mensen.

The Happy Room is het hoofdkwartier van The Creative Society.

The Creative Society bvba
De Goudvink 15
2970 B-‘s-Gravenwezel
info@videofactory.be
www.videofactory.be
BE0598.945.702
IBAN BE24 6451 0372 2438
BIC/SWIFT JVBABE22

ADRES

De Gistfabriek
‘s-Gravenwezelsteenweg 1
2110 Wijnegem

Volg The Happy Room via onze sociale media